Kupio nov automobil u prodajnom salonu, pa sleteo sa prvog sprata VIDEO

Kupovina novog automobila za mnoge je uzbudljiv događaj, ali za jednog Indijca ovaj čin se pretvorio u pravu katastrofu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.09.2021.

09:25

Default images

Snimak sigurnosne kamere iz jednog auto-salona indijske kompanije Tata pokazuje kako je kupovina novog automobila u trenu pošla po zlu.

Na početku snimka se vidi kako novi vlasnik sedi za volanom automobila, dok prodavac stoji pored vozačevih vrata i objašnjava mu nešto.

Novopečeni vlasnik zatim, po svemu sudeći, ubacuje automatski menjač u "D" (Drive) položaj i stiska "gas".

Čini se da je plan bio da se vozilo doveze do hidraulične rampe (prodajni salon se iz nekog razloga nalazi na prvom spratu objekta) kako bi se spustilo na nivo ulice.

Međutim, vozačeve akcije uzrokovale su velikog ubrzanje automobila, koji prelazi preko rampe i konačno, pada u prizemlje auto-salona.
Foto: Tata promo
Kako se navodi, reč je o modelu Tata Tiago, koji je posle ovog pada zreo za otpis, a lokalni mediji prenose da su vozač i još jedna osoba povređeni u incidentu i hitno prevezeni u obližnju bolnicu.

Pretpostavlja se da je vozač u uzbuđenju zbog kupovine novog automobila prejako stisnuo papučicu gasa.

U svakom slučaju, nadamo se da će se svi brzo oporaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: