Prizor koji se ne viđa često: Rolls-Royce se zakucao u Lamborghini FOTO

Šteta na dva automobila bi mogla da premaši četvrt miliona evra.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2020.

14:15

Prizor koji se ne viđa često: Rolls-Royce se zakucao u Lamborghini FOTO
Foto: Rolls-Royce promo

Rolls-Royce Ghost i Lamborghini Urus nisu česta pojava na putu, a učešće nekog od njih u sudaru može se smatrati pravim kuriozitetom.

Još je manja verovatnoća da u jednoj saobraćajnoj nezgodi učestvuju oba ova vozila, kao što se dogodilo u jednom malom mestu u blizini Birmingema u Engleskoj.

O udesu svedoči jedna fotografija koja ovih dana kružni društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako je Rolls-Royce udario prednjim levim delom u zadnji desni Lamborghinija.

Prema nezvaničnim informacijama, krivicu za sudar snosi vozač Ghosta, koji je osim Urusa tom prilikom oštetio još jedno vozilo. Kako se navodi, on je vozio neprilagođenom brzinom, a nakon sudara je pobegao sa lica mesta.

Prema nekim procenama, materijalna šteta na ova dva automobila bi mogla da premaši sumu od četvrt miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: