Devojka kamiondžija – Tamara je uvek spremna za akciju VIDEO

Da li možete da zamislite ženu koja vozi kamion, vrši utovar i istovar, i obavlja sve poslove koje uglavnom rade muškarci? Nismo ni mogli da zamislimo, ali onda smo upoznali Tamaru Marković.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 14.03.2019.

19:45

Devojka kamiondžija – Tamara je uvek spremna za akciju VIDEO

Kada pomislimo na profesionalnog vozača kamiona, obično zamislimo nekog krupnog muškarca. Ipak, 30-godišnja Tamara Marković nas je razuverila. U ovaj posao ušla je sa 26 godina.

"Radni dan mi obično traje 16-17 sati. U tri ustajem, onda krećem da vozim, utovar istovar, i naravno prijavljivanje, puna oprema, Ako je đpedicija neka onda ja viljuškarem istovaram itd",
kaže Markovićka.

Čak i školske zadatke svoje ćerke rešava u kamionu.

"Uglavnom dok vozim ona me zove i kaže da ima problem i tako joj pomognem, ili uveče kad prestanem da vozim onda nastupam sa njom".

Navikla je. Za tuširanje, spremanje hrane, pa čak i farbanje kose nisu joj potrebni posebni uslovi. Ni menjanje delova na kamionu, ni stavljanje lanaca za sneg nisu joj strani.

Tamara je uvek spremna za akciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: