Google uz "pomoć" Stiga mapirao Top Gear test stazu

Zahvaljujući kompaniji Google, ljubitelji šou programa Top Gear mogu da se "provozaju" stazom koja se koristi za testiranje automobila u toj emisiji.

Podeli

Google Street View mapirao je još jednu čuvenu lokaciju iz sveta automobilizma - test stazu koja se nalazi na aerodromu Dansfold u Velikoj Britaniji.

S obzirom da je Top Gear u pitanju, snimanje googlemobilom nije prošlo na uobičajen način.

U "pomoć" je priskočio test vozač Stig koji se šepurio u Mercedesu SLS AMG Black Series dok je Google ekipa marljivo radila svoj posao:

Virtuelnu šetnju Top Gear stazom možete pogledati ovde, a sve fanove britanskog serijala o automobilima podsećamo da nova sezona počinje u nedelju 2. februara na kanalu BBC Two.

Zavirite u muzeje Lamborghinija i Honde pomoću Google Mapsa.

Razno

VW poslao poklon Zakerbergu zato što vozi golf

Mark Zakerberg, su-osnivac Fejsbuka, je veoma bogat čovek pa je mnoge iznenadio podatak da vozi Golfa. Kada se ova informacija proširila internetom, kompanija Folksvagen mu je u znak zahvalnosti poklonila posebnu duksericu sa kapuljačom, inače jedan od omiljenih odevnih predmeta programera.

Razno subota 25.01. 16:53 Komentara: 31

Ovako se dočekuje Lamborghini koji košta 3 miliona evra

Skupoceni hiperautomobili, pogotovo oni koji se izrađuju u ekskluzivnim malim serijama, kupuju se više radi prestiža nego zbog uživanja u vožnji. Isporuka jednog takvog vozila je događaj od posebnog značaja za njegovog vlasnika, naročito kada je u pitanju Lamborghini Veneno, kojeg će u svojim garažama imati samo tri čoveka na celom svetu.

Razno petak 24.01. 13:08 Komentara: 72

Belgija: Vozač pio, suvozač duvao u alkometar

Vozač koga je u subotu uveče u Belgijskom gradu Edegemu zaustavila policija zbog rutinskog alkotesta, iako je "malo popio", prošao je bez kazne, pa čak i bez opomene. Kako? Jednostavno - nije sedeo na mestu na kome se vozači uobičajeno nalaze u automobilu.

Razno utorak 21.01. 09:25 Komentara: 23
strana 1 od 11 idi na stranu