Parking mesto od milion dolara

Toliku sumu novca potrebno je izdvojiti za jednu malu garažu u centru Njujorka, koju je njen sadašnji vlasnik odlučio da proda.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 26.05.2012.

13:48

Default images

Reč je o objektu dužine 7, širine 3,6 i visine 4,6 metara, koji se nalazi u Grinič Vilidžu, na Menhetnu.

Iako cena od milion dolara za jedno parking mesto u srcu Njujorka, gde su saobraćajne gužve često tako velike da se na željenu destinaciju brže stiže metroom ili čak pešice, izgleda prevelika, agencija koja je posrednik u prodaji tvrdi suprotno.

U firmi Prudential Douglas Elliman koja se bavi nekretninama kažu da je garaža ustvari potcenjena, jer se zahvaljujući visini od preko četiri metra ona može preurediti tako da, umesto jednog, u nju uz pomoć lifta mogu da sa smeste dva automobila.

Kako prenosi ABC News, u agenciji za nekretnine očekuju da se pojavi više zainteresovanih kupaca, koji bi u nadmetanju mogli čak da podignu prodajnu cenu garaže iznad početnih milion dolara.

Pročitajte o požaru koji je izbio u Parizu u garaži sa skupocenim automobilima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: