Rowan Atkinson slupao McLaren F1

Britanski glumac Rowan Atkinson, poznatiji kao Mister Bean, udario je svojim skupocenim McLarenom F1 u saobraćajni znak, nakon čega se automobil zapalio. Na sreću, Atkinson je izašao iz vozila bez ozbiljnih povreda.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 05.08.2011.

11:42

Default images

Mister Bean je 4. avgusta oko 19.30 h vozio putem blizu Haddona u Cambridgeshireu, kada je izgubio kontrolu nad McLarenom F1, vozilo se nekoliko puta okrenulo i udarilo u saobraćajni znak.

Kako pišu britanski mediji, Atkison je izašao iz vozila pre nego što je izbio požar, pa ga je slučajni prolaznik odvezao u obližnju bolnicu zbog povrede ramena.

Vatrogasna ekipa uspela je da ugasi požar pre nego što je vatra zahvatila automobil vredan 650.000 funti.

"Pravo je čudo kako je uspeo da izađe iz vozila. On je veoma srećan čovek. Čini mi se da je automobil zaista teško oštećen", izjavio je očevidac za The Sun.
Mister Bean u svom McLarenu F1
Na fotografiji se ne vidi koliko je automobil zapravo oštećen, ne vidi se ni da li se zapalio, ali britanski mediji (Telegraph, The Sun) izveštavaju da je automobil posle udarca i požara ozbiljno oštećen. Neki mediji pišu i da je britanski glumac svojim automobilom išao 240 km/h.

U izveštaju policije stoji da je ovo druga Atkinsonova nesreća sa ovim McLarenom.

Rowan je poznat kao veliki ljubitelj automobila. Nedavno je gostovao u emisiji Top Gear gde je učestovovao u takmičenju poznatih ličnosti pod nazivom "Star in a Reasonably Priced Car". Atkinson je uspeo da u Kiji Cee’d provoza krug za 1 minut i 42 sekunde, pa je tako postao "najbrža" poznata ličnost u sklopu ovog takmičenja.



McLaren: Svake godine novi model

McLaren MP4-12C rasprodat do 2013.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: