Opel Crossland X predstavljen u Srbiji

Potpuno novi Opelov krosover - Crossland X, imao je srpsku premijeru u prostorijama Mikser Hausa u Beogradu.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 10.03.2017.

14:08

Opel Crossland X predstavljen u Srbiji
Foto: Opel Srbija

Samo par dana nakon svetske premijere ovog modela, koja je održana na aktuelnom na auto-salonu u Ženevi, sa novim Opelovim krosoverom upoznala se i srpska publika.

Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljne dimenzije, kao i sve popularniji SUV dizajn i udobna sedišta. Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u Opelovu lepezu vozila iz B-segmenta.
Foto: Opel Srbija
Pored ovih osobina, Crossland X omogućava potpunu povezanost sa smartfon uređajima putnika zbog čega predstavlja idealan izbor za kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu.

U dugačku listu opreme i novih tehnologija koje su svoje mesto našle u Crosslandu X, pored ostalog spadaju i head-up displej, upozorenje o napuštanju vozne trake, zadnja panoramska kamera od 180 stepeni, sistem za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, sistem za prepoznavanje umora i pospanosti vozača, upozorenje na drugo vozilo u mrtvom uglu…

Na listi opreme nalaze i nagrađivana ergonomska AGR prednja sedišta, kao i LED farovi sa prilagodljivim svetlima.
Foto: Opel Srbija
Početak prodaje modela Crossland X na našem tržištu najavljen je za sredinu 2017. kada će biti poznata i njegova cena.

Više detalja o ovom krosoveru možete pronaći u posebnom tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: