Nakon seksa sa 999 automobila, spreman je da se skrasi

Ljubavni život Edvarda Smita poslednjih 48 godina nalazi se u petoj brzini. Po njegovoj proceni, imao je preko 1.000 seksualnih partnera, samo što nijedan od njih nije bio zapravo ljudskog porekla.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 17.10.2013.

18:10

Default images

Smit je „mekafil“, u pitanju je termin koji se koristi za osobe koje seksualno privlače avioni, vozovi i automobili.

„Neki momci gledaju zadnjice i grudi lepih žena, ja gledam prednje i zadnje strane automobila“, izjavio je Smit.

Međutim, on više nema nagon da ima seks sa bilo kojim automobilom. Smit kaže da su njegovi raspušteni dani gotovi i da je spreman da se skrasi sa Folksvagen bubom koju je kupio pre 30 godina i kojoj je dao ime Vanila.

„Kada držim Vanilu u svojim rukama postoji snažna energija kojom mi ona uzvraća. Ako bi joj se nešto desilo, moje srce bi bilo slomljeno“, izjavio je.

Smit doduše još nije spreman na monogamiju. On kaže da povremeno flertuje sa Opelom GT iz 1973. godine pod imenom Cimet i Fordom Rejndžerom iz 1993. godine.

"Mekafilija" je jedinstven fetiš, ali Smit tvrdi da nije sam kada je ljubav prema mašineriji u pitanju. On procenjuje da na svetu ima barem 500 muškaraca poput njega.

„Kada sam napunio 13 godina i kada sam po prvi put video Korvetu Stingrej, taj auto je bio čist seks i neverovatna mašina. Želeo sam ga. Nisam mogao u potpunosti da razumem svoj poriv osim toga da nisam nikoga povređivao i da nemam nameru to da činim“, zaključio je Smit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: