Život

Utorak, 19.01.2016.

17:10

U Njujorku dozvoljeno masturbiranje na ulicama

U želji da smanji stres kojem su izloženi njeni sugrađani, američka kompanija za proizvodnju seksi igračaka "Hot Octopuss" pretvorila je nekoliko bivših telefonskih kabina u Njujorku u kabine za masturbaciju.

Izvor: Tanjug

U Njujorku dozvoljeno masturbiranje na ulicama
Foto: Thinkstock

Inicijatori ove ideje smatraju da će "ulična onanija" pomoći Njujorčanima da se opuste, oraspolože i povećaju svoju produktivnost.

"Veoma je važno da zaposleni Njujorčani sačuvaju zdravlje i ostanu koncentrisani za poslove koje treba da obave. Važno je napraviti pauzu podalje od radnog mesta", ističu oni, prenosi "Njujork dejli njuz".

Sa svojom tamnom zavesom, koja se namiče radi više privatnosti, kabine za masturbaciju, nazvane "GuyFi Booth", podsećaju na kabine za fotografisanje.

Zasad su postavljene duž 5. i 28. avenije Velike jabuke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: