Nedeljni horoskop za period od 26.1. - 01.02.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja, ali i kakva hrana će vam najviše prijati ove nedelje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

00:00

Default images

Ovan

Trebali biste se kloniti preterivanju bilo koje vrste jer ćete tome biti skloni ove sedmice. I u tom kontekstu samo da podsetimo šta vama ne prija da unosite u vaš organizam u preteranim količinama. Izbegavajte šećer, alkohol i meso jer vas oni podstiču na agresivnije ponašanje .

Ljubav

Vi ste uhvatili zalet i uspesi koje trenutno nižete samo su posledica te energije i podrške partnera.Nemojte biti previše skromni i pokušajte malo agresivnije da animirate osobu za koju ste posebno zaintersovani.Malo ta skrivena igra u emocija dodatno utiče na libido,ali ste svesni da ne smete da preterate.Naravno,mudrim ponašanjem najgore je moguće izbeći,al problemi su neminovni ako nastavite da sedite na dve stolice.

Posao

Mnogi od vas sumnjaju da su poslovni planovi ostvarljivi. Vaš elan nije više u usponu, ali ste i dalje temeljni i držite se svojih stavova. Nemojte postati agresivni prema jednom kolegi. Time stvarate samo problem. Neki od vas će imati sukobe sa nadređinima. Ipak, nećete da trpite veće posledice, osim ako sami niste voljni da napustite svoje radno mesto. Poneki Ovan će se vratiti pređašnjem poslu. Bićete zainteresovani, ali nećete moći ništa trenutno da realizujete. Ovo razdoblje nije povoljno za tako nešto.

Novac

Finansijski ne stojite loše, ali to je zahvaljujući kućnom budžetu. Iskoristite ovaj period da napravite dobar plan rashoda. Ići će vam vrlo brzo od ruke da stabilizujete svoj džep.

Zdravlje

Problemi sa štitnom žlezdom, nesanica i stres.

Bik

Vaš telesni i emotivan metabolizam je usporen. Morate biti svesni te činjenice. Nagle promene kao i oscilacije u ishrani za vas su pogibne. Unosite što više ribe i povrća, a slatkiše izbegavajte.

Ljubav

Ipak i pored svih lepih dešavanja ne može se reći da će Bikovi biti potpuno zadovoljni. Naime,na ljubavnom planu čeka ih veliko razočarenje verovatno prekid veze koja im puno znači. Bikovi druge dekade usklađuju sentimente sa obavezama,pa eto lepog i opuštajućeg susreta.Izvesno vreme osećali ste se ugroženim,ali uviđate da je osoba koja je zainteresovana za vas iskrena.

Posao

Koliko deluje da je sve oko vas statično, ipak se stvari pokreću i vi imate u najavi krupne promene. Pazite da sada ne pravite neke velike zaokrete. Radite sve to polako i temeljno. Oprezni ste, ali vam sada deluje sve moguće jer ste imali jedan period kada su vam se poslovne želje ostvarivale. Apriliski Bikovi, posebno ne bi trebali da preteruju i da pokreću akcije tokom ove nedelje. Ako radite sa nekim članom porodice ili familije gledajte da razgovore i dogovore svedete na surovu relanost. Svako preterivanje će vas koštati.

Novac

Ono što je već bolja vest sigurno će obradovati Bikove koji teže sigurnosti, jeste značajni dobitak na materijalnom planu u prvoj polovini nedelje. Naročito dobro će proći oni koji se bave nekim privatnim poslom.

Zdravlje

Ova nedelja donosi opasnost od upalnih procesa i povreda.

Blizanci

Vaša slaba tačka je disanje, pa izbegavajte zadimljene prostorije, pušenje, visoke i niske temperature. Jednolična ishrana je za vas tihi “ubica”. Preporučuje se fizička aktivnost i unos kalcijuma.

Ljubav

Onima koji su roditelji treba skrenuti pažnju na odnos prema deci koju su zadnje vreme zapostavili. Naročito izbegavajte kazne i grubosti ako po vama za njih i bude povoda. Na planu ljubavi mnogi Blizanci će imati iskušenja ali ni jedno neće biti pravo,pa je bolje da sve ostane samo na flertu i neobaveznom druženju. Čak iako se ukaže prilika sada ne bi trebalo ništa započinjati jer će stvariići teže nego što izgledaju u prvi mah.

Posao

Vi ste optimistično nastrojeni, iako nemate mnogo razloga za to. Već ste izvesno vreme suočeni sa teškoćama. Borite se sa raznim nerazumevanjem okoline, sopstvenim neraspoloženjem i melanholijom. Moguće su loše vesti tokom ove nedelje. Uzdržite se od važnih poslova. Prihvatite se završetku starih ( ako ih imate ) obaveza. Nezaposleni će imati samo neke informacije. Izgleda da su u pitanju lažna obećanja. Dani koji nisu naklonjeni studentima, profesorima, trgovcima.

Novac

Izmene u vašim planovima pravi malu pometnju u raspodeli finansija. Ako vam je pomoć potrebna, vi možete da se obratite prijatelju. Kraj nedelje donosi značajniji dobitak koji neće da se zadrži u vašim rukama.

Zdravlje

Pazite se povreda, posebno nogu. Problemi sa ušima, grlom su takođe mogući.

Rak

Vi utehu znate da tražite u slatkišima, a pojedini i u piću. Izbegavjte gazirana pića, kremaste umake, tvrdo povrće. Šetnja i boravak u prirodi je pravo rešenje za vas.

Ljubav

Na ljubavnom planu naizgled nema uzbuđenja i dinamike. Ali to je samo spolja, jer talas sentimentalnosti, slabosti i konfuzije nikako da prođe. Rakovi druge dekade se nalaze u odnosu koji se sve više zaoštrava. Ove nedelje je moguće da će biti rečeno sve ono što se potiskivalo. Niko više ne mari za posledice. Rakovi treće dekade su jako usmereni na partnera i od njega će očekivati podršu,inicijativu i razumevanje,što će samo dodatno opteretiti taj odnos koji ioanko nije sjajan.

Posao

Bićete usmereni na kolega i očekivaćete pomoć od njih. Inicijativa vam izostaje,umorni ste i zaista vam je potreban odmor. Vrlo je važno da se u ovom periodu ne utopite u samosažaljenje. Ne ide sve u životu glatko i to je normalno. Probudite snagu u sebi, veći ste borac nego što u suštini priznajete sami sebi. Neka rešanja dolaze krajem ove sedmice, ali većim delom haos na polju posla će se polako rešavati. Bitno je da trenutno ne komplikujete situaciju i odnose.

Novac

Ozbilno ćete razmišljati šta vam je činiti sa finansijama. Imate mnogo neplaćenih računa ili dugova, tako da neki pristigli novac je najbolje da se usmeri na pravu stranu da ne biste imali sutradan problema.

Zdravlje

Moguće su česte glavobolje i nesanica.

Lav

Često trošite nerve na nebitne ljude i situacije. Vama su potrebne redovne masaže leđa i pravilno disanje. Namernice bogate magnezijumom su prave namernice za vas. Pasulj, brokoli, kelj, spanać, kukuruz, meso, orasi…

Ljubav

Lavovi koji već izvesno vreme brinu zbog jednog člana porodice najzad će se smiriti jer se stanje u kući dovodi u red koji je njima tako važan da bi uspešno funkcionisali na drugim frontovima. Lavovi koji su već u vezi mogu da se nadaju lepo iznenađenju od strane partnera. Zajedno ćete se rešiti krupnijeg problema što će svakako biti za slavlje. Lavovi koji su slobodni to neće biti dugo.

Posao

Ako se i ukaže prilika ne pokušavajte da započnete ništa novo tokom ove sedmice. Jeste vi u centru pažnje. I treba da iskoristit sve ovo ako to vodi vašoj dobroj staroj slavi. Ne zapostavljajte nove poslovne obaveze, jer će vam se nagomilane stvari obiti o glavi. Prvi deo nedelje može vam doneti pravu zbrku u odnosima sa kolegama i saradnicima. Ako je moguće,ne nervirajte se. Neke sastanke nikako da ugovorite, dokumenti nikako da stignu do pravog mesta.

Novac

Ovih dana i novac vam može zadavati glavobolju, posebno ako ste računali na nečiju pomoć ili investiciju. Obično ne pravite pitanje kada treba da otvorite novčanik, ali sada ćete ga kriti i od samog sebe.

Zdravlje

Creva, želudac, jetra…sve su to organi sa kojima su moguće zdravstvene komplikacije tokom ovog perioda.

Devica

Vi ste od onih koji sebi znaju da nametnu ograničenja.Ne biste trebali da preterujete u radu i obavezama. Kada je ishrana u pitanju, pokušajte da često koristite sok od borovnice da biste pomogli slabo varenje.

Ljubav

Iako će poslovnih obaveza biti mnogo ne bi trebalo da zaboravite na prijatelje i njima važne datume. Slobodne Device što se ljubavi tiče ulaze u period koji im može ostvariti snove. Oni koji su u braku, pak, ulaze u velike probleme i sukobe. Činiće vam se da ste sa partnerom izgubili svaki kontakt i da tu više ne vredi ulagati energiju,ne zalećite se.

Posao

Da niste nezamenjljivi pokazaće neke poslovne relacije tokom ovog perioda. Sve ste više angažovani. Neophodan vam je odmor, ali ste svesni da gubite puno budete li se usudili da uzmete sada i jedan dan odmora. Vaša borbenost će se pojačati, ako ste na nekoj od nadređenih pozicija. Pazite samo da ne budete nepravedni. Ovo je nedelja koja je veoma iscrpljujuća, dekoncentrisana i konfuzna na ovom polju za vas.

Novac

Nemojte da imate krupne poteze na ovom polju. Bićete odvažni, ali nešto hvali. Nisu sve kockice na svom mestu. Kontrolišite svoje potrošačke apetite. Nesuglasice sa osobama od kojih očekujete neki dobitak tokom ove sedmice. Pazite da ne budete na gubitku.

Zdravlje

Stomačni virus, glavobolja, problemi sa sinusima.

Vaga

Vaše slabe tačke su jetra I nadbubrežne žlezde. Vi biste trebali da izbegavate hranu koja ima toksina u sebi. Ne smete da konzumirate hranu na brzinu. Iz ishrane morate da izbacite slatkiše, so, konzerve i suvo voće. Unosite što više tečnosti u svoj organizam.

Ljubav

Ako vam druge stvari ne idu od ruke bar vam u ljubavi danas cvetaju ruže. Ako spadate u Vage prve dekade to će biti sasvim dovoljno da ovu nedelju smatrate jako uspešnim ako se u vaš život vraća stara ljubav. Vage drugog i trećeg dekanata imaju izuzetno napet i dinamičan period. Snaga kao da im se vratila, ali zato ih je napustila diplomatičnost i umerenost. Sa druge strane partner je u vlasti ogromne energije koju ne zna da iskontroliše i pravilno usmere,pa su mogući bespotrebno verbalni sukobi.

Posao

Dinamičan period za drage Vage. U slučaju da ste pogrešili par meseci ranije, ovaj period je kao stari osvetnik za vas. Ipak, imate dovoljno snage i dobrih motiva da sredite sve što je zaostalo. Pazite se da ne uđete u žestoke sukobe i onda sebi pokvarite mogućnost za napredkom i boljom pozicijom. Oni koji se bave umetnošću će imati više sreće. Lepe mogućnosti su pokrenute. Podrška mecena, sponzora, ali ne žurite sa ugovorima.

Novac

Imali ste puno prekovremenog rada pa vam sada stižu neki novčani dobici. Vi uvek imate mesta gde ćete ih usmeriti. Nije vreme za neke veće kupovine, pa se uzdržite od istih.

Zdravlje

Problemi sa zubima i donjim delom stomaka.

Škorpija

Šljiva je za bolju probavu, a hmelj je idealan za pročišćavanje krvi. Uvek morate da imate meru.

Ljubav

U ljubavi ispunjeno će se osećati Škorpije koje su već u braku ili dugoj vezi. Ostalima je moguće obnavljanje starog poznanstva što uprkos obostranoj želji neće ići brzo i lako. Mnogim Škorpijama predstoji i neko slavlje u krugu porodice. Mlade Škorpije će imati potrebu da se osame i napune baterije. Svako iscrpljivanje sada bi ih moglo koštati zdravlja jer im je organizam premoren,a dodatno ih opterećuju nedefinisani odnosi u emocijama i ljubavi.

Posao

Poštedite sebe i druge bespotrebnih rasprava na početku ove nedelje. Vi polako ali sigurno postajete sigurniji što se vašeg posla tiče, ali vas trenutno situacije ograničavaju da krenete punom parom u akciju. Pored toga se osećate umorno i opterećeno pod nečijim zahtevima. Oko vas je gomila lenjih ljudi, a vi ih konstatno nosite na svojim leđima. Ne bi bilo loše da uzmete kreći odmor ovih dana. Vi i četiri zida i odmorićete se kako treba.

Novac

Porodični problemi će doprineti nekim vanrednim troškovima. Novca ima, ali su rashodi veliki. Ipak, vi kao da osećate mir na tom planu ili bolje rečeno pomirili ste se da to tako treba. Nije vreme za kupovinu nekretnina ili automobila ako je to bio vaš plan.

Zdravlje

Svako iscrpljivanje sada bi vas moglo koštati zdravlja jer je organizam premoren.

Strelac

I za vas je preterivanje jedina opcija, a to i te kako štetno utiče na vaš organizam. Promenite način ishrane i klonite se alkohola i jakih začina.

Ljubav

U svojoj ljubavi imate sposobnost kreativnosti i slobodne volje. Vaša umešnost i domišljatost pomoći će da napravite jedinstvo misli i osećanja sa svojim partnerom. Vi koji ste rešili da promenite način života na ljubavnom planu, možete očekivati neke komplikacije, jer je vreme nesporazuma. Duboka osećanja su ostvarena, ali okolnosti diktiraju drugačiji tempo. Neke od vas čeka duboko razočarenje i verovatno prekid veze koja im puno znači. Ako budete mudri, možete izbeći ono najgore, ali morate biti svesni da stari problemi i nerešene stvari izbijaju u prvi plan. Slobodnima inspirativna prijateljstva I kontakti.

Posao

Uhvatili ste zalet. Ipak, mnoge okolnosti vas usporavaju i koče. Nemojte biti nepotrebno skromni i pokušajte malo agresivnije da animirate ljude na polju posla. Strelci koji nameravaju da promene posao, moraju znati da ovo nije period za korenite promene, mada se planovi mogu praviti. Čak šta više, ako iščekujete bitan glas, dobićete ga tokom ove nedelje. Možda ćete na trenutak biti i zatečeni pred odgovornošću pred koju ste stavljeni. Učinite sve kako treba i krenite korak napred, koliko god vam on sporo delovao.

Novac

Pojedini će se zadržati samo na poslu i zahtevima i tempu koji vam se nameće. Finasije su na redu da sređujete, kao i dokumuntaciju, koja je bitna za vas. Treba naglasiti da ovo nije vreme za kupovinu važnih i skupih stvari.

Zdravlje

Problemi sa leđima, kičmom i sinusima. Moguće je da ćete imati groznicu.

Jarac

Navala loših misli može da utiče na stanje vašeg organizma. Izbacite brigu, gorčinu. Eliminišite lošu energiju. Mera u hrani i piću takođe potrebna.

Ljubav

Kao i sve ostalo u životu Jarčeva, i ljubav je kod njih prava kada se čeka, i još je lepša i uspešnija kada neko vreme prođe. Kao dobro staro vino se osećaju zajedno sa partnerom kada se spoje pravi momenti kada vreme napravi dobar i kvalitetan ispit njihove ljubavi. Stećena sigurnost koju će većina Jarčeva imati sada u svojim partnerima samo će proizvesti mir i harmoniju. Bežaćete od porodičnih problema ovih dana.

Posao

Vi se dobro snalazite u svakodnevnim iskušenjima tokom ove sedmice. Kao da ste navikli da vam život svašta nešto priređuje. Taman ste pomislili da nastupa vreme predaha, kada ono sve se vrti u krug, a ponajviše problemi koji kao da imaju šablon svojih dešavanja. U poslu ste mudri i suzdržani, pa je poželjno d ate osobine tokom ove nedelje intevizirate. Do kraja ove nedelje biće žustro, turbulentno na polju posla i to će vam oduzimati puno energije. Nije vreme da se plasirau novine, mada sve što je u planu imaće svoj trenutak.

Novac

Mogući su problemi na ovom planu. Najviše će se odraziti kroz polje kuće. Stari problemi po pitanju novca biće aktuelni tokom ove sedmice. Porodica najviše trpi. Čak i jedan značajan dobitak krajem nedelje neće vas obradovati, jer znate da je taj novac samo u prolazu kroz vaše ruke.

Zdravlje

Problemi sa nogama, cirkulacijom. Srčani bolesnici bi trebalo da idu na lekarske konsultacije.

Vodolija

Krhke ste građe i skloni stresu. Cirkulacija je vaša slaba tačka. Ova sedmica može da vam donese stomačne tegobe, pa nađite meru u unosu hrane u organzam. Preporuka je: čajevi, voda, južno voće, sezonske salate.

Ljubav

Pojedini iz ovog znaka doživeće otkrovenje kako je lepo živeti u braku. VI ste romantični, ali nekako prvu reakciju koju izazovete kod potencijalnih partnera je da ne mogu biti sigurni u vas i vašu iskrenost. Zaokupljeni jeste promenama, ali ipak nežno saopštite to svom partneru. Neki od vas ne bi trebalo da mešaju prijateljstvo i ljubav. Pojedini pak nemaju vremena za ljubav, od silnih obaveza koje su nametnuli sebi. Prepreke su vam se uklonile s puta, ali za neke odnose ste sami sebi prepreka. Mogući su sukobi i prekidi nekih prijateljstava.

Posao

Postavljajte svoje ciljeve. Gledajte gde ste vi u svom životu, ali još uvek ne krećite u akciju. Detalji i sitnice su veoma značajni za vas sada. Postoji mogućnost da u odnosima sa kolegama i saradnicima budete veoma egocentrčni i da zanemarite bitan deo svog posla, a to je da najbolje funkcionišete kao tim. Kraj nedelje vam donosi puno ideja koje ćete realizovati, ali ne sada. Ukoliko vas neko forsira da uđete u ortački posao, nađite opravdanje, kako znate i umete. Jednostavno nije vreme da se uplićete u takve priče.

Novac

Polako pristiže.Manji dobici su mogući tokom ove nedelje. Priuštite sebi neku sitnicu, ali ne kupujte ništa od tehnike. Nećete imati sreće sa tim.

Zdravlje

Kod nekih se javljaju hronične bolesti kao što je bronhijalna astma. Generalno obratite pažnju na disjane organe. Problemi sa stopalima.

Ribe

Brzo se umarate i skloni ste problemima sa pritiskom. Izbegavajte cigarete, alkohol i jake začine. Konzumirajte namernice bogate proteinima, belančevinama i gvožđem.

Ljubav

Neki od vas su skloni kada je ljubav u pitanju da se vezuju za osobe koje izazivaju nepromišljene i nesigurne odluke. Shodno tome moraćete računati da će vam ovaj period biti nemiran i nesiguran kroz ljubav koju imate. Ovo shavtite kao opomenu jer biste mogli biti prevareni. Oni koji su dosta dugo bili sami mogu da očekuju milosrđe neba kroz ostvarenje novog susreta, ali ne žurite sa ushićenjem. Vrlo brzo se može ispostaviti da veza nije pogodna za vas.

Posao

Kod vas se više dešava unutrašnja promena i reorganizacija misli, želja, htenja. Bolje bi bilo da sređujete stare stvari, nagomilane obaveze. Sve to radite i dalje u tišini jer je najbolje da niko ne zna šta se dešava. Ovo nije vreme za velike akcije i krupne poteze. Prepreke su brojne, a vaša popularnost ne postoji više. Skriveno neprijateljstvo nekih saradnika postaće očigledno. Nemate ništa od razočarenja i demoralisanja. Sada se vodite šestim čulom, logika vam trenutno ništa na znači na ovom polju.

Novac

Na ovom polju morate se osloniti na druge ljude. Proverite da li su zaostali računi plaćeni. Mnoge Ribe se i dalje suočavaju sa velikim finansijskim problemima.

Zdravlje

Fizička aktivnost vam je neophodna. Problemi sa krvnim pritiskom. Neophodno je proveriti neke rezultate kod lekara. Problemi sa stomakom krajem nedelje. Moguće da je stomačni virus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: