Tehnopolis

Ponedeljak, 26.03.2018.

18:35

Snimak iz Metro Exodusa pokazuje svu moć Real-Time Ray Tracinga

Ovih dana je na GDC 2018 u San Francisku kompanija Nvidia predstavila svoju novu tehnologiju praćenja, pod imenom Real-Time Ray Tracing.

Izvor: play.co.rs

Snimak iz Metro Exodusa pokazuje svu moć Real-Time Ray Tracinga
Foto: Youtube Screenshot/4A Games

Danas je poslednji dan GDC i studio 4A Games nas je počastio novim sjanim snimkom okruženja u Metrox Exodus, koji je zapravo Tech Demo i čija je svrha da nam pokaže svu moć ove nove tehnologije unutar Exodusa.

Nvidia i 4A Games su sklopili partnerski dogovor u kome će Nvidia dati puno tehničku podršku u radu na Metro Exodus, kako bi se maksimalno iskoristili potencijali ove nove tehnologije, imajući u vidu da se novi Metro odigrava mahom na otvorenim površinama, gde upravo refleksija svetlosti dolazi maksimalno do izražaja, piše play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: