Samsung predstavlja PRO Plus i EVO Plus memorijske kartice

Samsung je danas objavio novu seriju SD i microSD memorijskih kartica, a ponuda upotpunjuje PRO Plus, PRO, EVO Plus i EVO familiju kartica

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

14:46

Default images

Samsung u svom saopštenju objašnjava da su ove memorijske kartice neophodne "kako bi se odgovorilo na rastuće potrebe potrošača za naprednim memorijskim rešenjima za multimediju".

Novi PRO Plus model je sposoban za podršku 4K UHD video aplikacija i kreiran je za korišćenje u DSLR kamerama, smartfonima i tabletima. Samsung PRO Plus donosi brzine čitanja do 95MB/s, odnosno brzine upisa do 90MB/s. Ovi modeli su podržani sa UHS-I Speed Class 3 (U3) i Class 10 nivoima performansi. PRO Plus serija debituje sa modelima od 32GB i 64GB, a ima mogućnost snimanja 110 minuta 4K UHD videa, ili 490 minuta Full HD videa. Nove microSD kartice će biti dostupne od maja 2015. godine, dok će SD kartice stići nešto kasnije.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: