Microsoft: Lumia od 85 evra

Microsoft je objavio da je proizveo pametni telefon Lumia 530, dosad najpristupačniji telefon iz palete Lumia, ponudivši beskompromisno "smartfon" iskustvo u odnosu na poslednje inovacije Microsofta i njegove palete Lumia.

Tehnopolis

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.07.2014.

15:34

Default images

Telefon bi trebalo da bude dostupan po maloprodajnoj ceni od 85 evra, bez taksi i subvencija, od avgusta 2014. godine, objavljeno je na sajtu boursier.com.

Dostupan istovremeno u verziji 3G sa jednom SIM karticom i u verziji 3G sa dve SIM kartice, Lumia 530 će proširiti domet Windowa Phone platforme kao prvi Lumia uređaj čija je cena manja od 100 evra.

Microsoft je najavio i zvučnik na punjenje BPC (Bang par Coloud), savršen za slušanje muzike sa prijateljima.

U pitanju je prenosiv uređaj koji omogućava korisnicima da povežu više zvučnika i formiraju snažan audio sistem, dodala je ta kompanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: