Druga Digital Day konferencija

Digital Day konferencija biće održana, u sredu 25. aprila 2012. godine u Domu omladine u Beogradu, u organizaciji IAB Serbia.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 20.04.2012.

15:10

Default images

Na ovogodišnjoj konferenciji očekuje se prisustvo oko 500 ljudi iz zemlje i regiona, a govoriće nekih od najcenjenijih profesionalaca iz sfere digitalnog marketinga, kažu organizatori.

Digital Day konferencija ima za cilj da informiše javnost o mogućnostima, prednostima, promenama i načina korišćenja digitalnog marketinga.

Na drugoj po redu konferenciji publika će moći da čuje šta znači biti lider u display oglašavanju iz perspektive giganta kakav je Google od Steffena Ehrhardta, product experta za display oglašavanje u ovoj kompaniji, gde je Srbija na digitalnoj mapi Evrope i kakvu perspektivu ima domaća internet industrija od Marte Klepke iz Gemiusa.

Matevž Klanjšek iz kompanije Celtra govoriće o tome kako izgledaju kampanje mobilnog marketinga koje podrazumevaju napredne oglasne formate, a neke od najboljih primera kampanja koje na kreativan način koriste društvene medije kao što je Facebook za komunikaciju sa svojim potrošačima, predstvaiće nam Gergely Toth iz Heinekena i Claude Spasevski, koji je godinama vodio digitalni marketing branda Orange.

Detaljnije o samom programu konferencije možete pogledati na sajtu IAB Srbije. Zbog ograničenog broja mesta, rezervacije bi trebalo izvršiti što pre, a ulaznice se mogu kupiti po ceni od 7.500 RSD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: