Facebook ulazi na tržište digitalnih knjiga?

Facebook je kupio mladu kompaniju pod imenom Push Pop Press, koja se bavi razvojem softvera za interaktivne digitalne knjige.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 03.08.2011.

15:38

Default images

Kompaniju koja je vrlo uspešno radila na projektu "Our Choice" (Naš izbor), knjizi Ala Gora za iPad, kupio je Facebook za, za sada, nepoznat iznos.

Ipak, iz ove kompanije kažu da neće ulaziti na tržište digitalnih knjiga već će ideje i tehnologije ove kompanije primeniti na svojoj platformi.

Dvojica osnivača Push Pop Pressa, Majk Matas i Kimon Cinteris, bivši Apple zaposleni, saopštili su da svoju tehnologiju i sve što su naučili sele na najveću svetsku knjigu (eng. book), Facebook.

"Sa milionima ljudi koji svakodnevno objavljuju stvari na Facebooku, mislimo da će to biti sjajno mesto za Push Pop Press", rekli su oni.

A kako izgleda viđenje digitalnih knjiga ove kompanije možete videti u priloženom videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: