WhatsApp će uskoro korisnicima čitati poruke

Kompanija WhatsApp, koja je u vlasništvu Facebooka, trenutno testira novu mogućnost za uređaje sa operativnim sistemom iOS. Radi se o opciji Speak, koja je primećena na iPhoneu tokom pisanja tekstualne poruke.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2016.

11:55

WhatsApp će uskoro korisnicima čitati poruke
Foto: Álvaro Ibáñez/ Flickr.com

Opcija Speak omogućava uređaju da čita poruku korisniku, a pojavila se uz ostale opcije kao što su Reply, Forward, Copy, Delete i Message.

Nova opcija još nije dostupna na svim uređajima sa iOS-a i za sada se pojavljuje samo povremeno. Međutim, jasno je da će je uskoro imati svi korisnici.

Aplikacija WhatsApp za Android takođe dobija nove mogućnosti, a među njima su stikeri i mogućnost pisanja po fotografijama.

Nova nadogradnja donosi i poboljšanja fotografisanja putem aplikacije. Kada korisnik napravi fotografiju koristeći kameru putem aplikacije, nude mu se dodatni alati za obradu fotografija. Korisnici mogu da pišu i crtaju po fotografijama i dodaju stikere.

Selfi fotografije koje korisnik napravi u uslovima lošije osvetljenosti sada su kvalitetnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: