Total War:Arena open beta kreće 22. februara

Total War serijal je odavno zauzeo posebno mesto kod ljubitelja strategija a od 22. februara će svi moći da isprobaju i najnoviju free-2-play multiplayer igru ovog žanra – Total War:Arena.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 10.02.2018.

20:45

Total War:Arena open beta kreće 22. februara
Foto: YouTube Screenshot

Za sada su objavljene tri nacije koje učestvuju u bitkama – Grci, Rimljani i Varvari a u čast opet beta testiranja će im se pridružiti još jedna legendarna antička civilizacija – Kartaginjani!

Svaka od nacija ima svoje heroje i posebnosti pa tako Grci imaju Kralja Leonida ili Aleksandra Velikog, varvare predstavlja Vercingetoriks, dok je kod Rimljana nezaobilazni Julije Cezar, između ostalih. Kartaginjane će naravno predstavljati Hanibal ali i njegov brat Hasdrubal. Naravno jedna od specifičnosti Kartaginjana će biti i nadaleko poznati ratni slonovi koji će doneti velike novine na bojno polje.

Komandiri tokom bitaka dobijaju progresivna poboljšanja i to će uveliko uticati na vaše sledeće bitke. Tokom igranja će se pojavljivati i specijalne kampanje za svaku od nacija koje će vam omogućavati da proživite istoriju na jedan poseban način. Same mape u igri takođe oslikavaju neka od najpoznatijih antičkih bitaka – Termopil, Maraton, Rubikon, Hadrijanov zid i druge.

Igra je bazirana na free 2 play konceptu što znači da imate standardne jedinice i komandante koji imaju progresiju, ali za novac možete kupiti premium vreme koje ubrzava progresiju ili specijalne jedinice za svaku od nacija. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: