"Najteže dolazi tek onda kad uspeš"

Modna kreatorka, Viktorija Bekam pozirala je za naslovnu stranu kineskog izdanja magazina „Vog“, za koji je dala i eksluzivni intervju.

Izvor: B92

Nedelja, 07.07.2013.

15:57

Default images

Čuvena Poš, koja je nedavno proslavila petnaestogodišnjicu braka, priznaje da se upravo sada najviše muči kada je karijera u pitanju, a posebno što je uz to i majka četvoro dece.

"Kada uspete, najteža stvar na svetu je održati taj nivo. Zato morate raditi još napornije kako biste sačuvali svoj uspeh, a to je teško posebno kada ste savesna mama. Ovo je problem sa kojim se suočavaju milioni zaposlenih žena. Osećam krivicu kada odem na posao“, rekla je tridesetdevetogodišnja Viktorija.

Dok je sa svojim suprugom Dejvidom Bekamom obilazila Kinu, Viktorija nije mogla a da ne primeti lepotu i jedinstveni modni stil Kineskinja.

"Volim Kinu. Žene zaista razumeju modu i iskreno mogu da kažem da su neke od njih sigurno među najlepšim ženama koje sam ikada videla. Imaju izuzetna tela, a ono što je najvažnije jeste da su pozitivne i srećne“, zaključila je Poš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: