Kejt i Vilijam čekaju sina!

Princ Hari, koga mnogi zovu i crnom ovcom britanske kraljevske porodice, još jednom je dokazao koliko je zapravo vrckaste i dečije naravi. Ovog puta je navodno otkrio pol deteta Kejt i Vilijama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.05.2013.

12:38

Default images

Prema pisanju portala "Sunday People", princ Hari nije mogao prikriti oduševljenje što Kejt Midlton nosi sina, pa je tu informaciju poverio bliskim prijateljima. Oni su to, naravno, razglasili svima, pa i medijima.

"Rekao je kako je cela porodica uzbuđena zbog vesele vesti, a posebno Kejt koja je oduvek maštala o sinu. Svi već kupuju poklone za dečaka, pa će plave boje biti svuda", tvrdi izvor blizak Hariju.
Porodica trenutno bira ime za malenog naslednika, ali svoj izbor nisu saopštili Hariju, jer bi javnost verovatno ubrzo saznala i to.

Ukoliko dete, koje bi trebalo da se rodi početkom jula ove godine, bude zaista dečačić, biće to pravo iznenađenje za mnoge Britance koji su sve vreme uvereni kako Kejt nosi devojčicu.

Poslednji u nizu nagoveštaja koji ide u tom smeru bio je početkom godine kada je Kejt, nakon što joj je obožavateljka na ulici dala medvedića, rekla: "Uzeću to za "d". I nakon toga je zastala. Svi su pomislili da je mislila reći "daughter" i tako su krenula nagađanja da nosi devojčicu.

Izvor: dnevnik.hr
Foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: