Venus ekspresno do trećeg kola

Braniteljka titule na Vimbldonu Venus Vilijams pobedom nad Ukrajinkom Katerinom Bondarenko izborila je plasman u treće kolo turnira.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2009.

15:53

Default images

Vilijamsova je do pobede došla ekspresno, rezultatom 6:3, 6:2, i u sledećem kolu će se sastati sa Karlom Suarez Navaro, koja je savladala Ekaterinu Makarovu posle tri seta 7:5, 4:6, 6:1.

Uprkos problemima sa levim kolenom, Venus, koja se bori za ukupno šestu titulu na Vimbldonu, a treću uzastopnu, nijednog trenutka 73. igračici sveta nije dala šansu da je ugrozi. Sa dva brejka Vilijamsova je za 37 minuta došla do prvog seta, ali je pravu igru pokazala u ekspresnom drugom setu i vinerom iz forhenda došla je do pobede za sat i devet minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: