Kuznjecova lako do trećeg kola

Šampionka ovogodišnjeg Rolan Garosa Svetlana Kuznjecova plasirala se u treće kolo Vimbldona pobedom nad Francuskinjom Polin Parmentije.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2009.

15:04

Default images

Ruskinja, koja je na trećeg Gren slem turniru sezone postaljena za petu nositeljku, je do pobede došla rezultatom 6:1, 6:3 i u narednom kolu je očekuje duel sa Sabinom Lisicki iz Nemačke, koja je savladala Austrijaku Patriciju Majer, takođe u dva seta, 6:2, 6:4.

Kuznjecova na Vimbldonu nije nikada prošla dalje od četvrtine finala, a u prvom setu meča drugog kola je imala 12 vinera i završila ga je za 25 minuta, dok je u narednom takođe bila ekspresna i obe teniserke su teren napustile pre nego što je istekao jedan sat, pošto je Ruskinja iskoristila drugu brejk šansu na servis Parmentijeove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: