Štutgart za beg, Mitrović pocrveneo

Fudbaleri Štutgarta pobedili su u gostima Frajburg 4:1 (1:1) u premijernoj utakmici 13. kola Bundeslige i prekinuo seriju od tri poraza.

Izvor:

Petak, 28.11.2014.

22:55

Default images

Štutgart je do prednosti došao u 31. minutu, a strelac je bio Martin Harnik, da bi Frajburg preko Vladimira Daride u 42. došao do izjednačenja.

Drugo poluvreme je u potpunosti pripalo Štutgartu. Prvo je novu prednost "Švabama" doneo Karlos Grueso u 53. minutu, a u 68. je Timo Verner poviso na 3:1. Konačan rezultat postavio je Harnik u 77. minutu.

Srpski repreznetativac Stefan Mitrović je u 70. minutu dobio direktan crveni karton, pošto je kao poslednji igrač odbrane srušio Daridu, dok je Filip Kostić presedeo meč na klupi gostiju. Bio je debi Huba Stevensa na klupi ekipe iz Štutgarta.

Frajburg na tabeli Bundeslige zauzima 14. mesto sa 12 bodova, koliko ima i Štutgart, koji je ovim trijumfom barem na dan pobegao s poslednjeg mesta, pa je sada 16.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: