Morata: Real nije verovao u mene

Napadač Juventusa Alvaro Morata priznao je da se odlučio da napusti Real Madrid jer je osetio da trener Karlo Ančeloti ne veruje u njega.

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

20:38

Default images

Mladi reprezentativac Španije odigrao je prošle sezone 23 meča u La Ligi, ali je samo tri puta imao ulogu startera.

"Moj odlazak iz Real Madrida je vrlo kompleksna stvar. Želeo sam da se osetim bitnim, da nešto značim, nadao sam se da će trener pokazati veru u mene. Ali, on je odlučio da sam mu tek peta ili šesta opcija za napad", otvorio se Morata.

Dvadesetjednogodišnji napadač dodao je i da je srećan kako se stvari odvijaju za njega u novom klubu, kao i zbog povratka u Madrid, gde njegov tim gostuje Atletiko Madridu u drugom kolu Life šampiona.

"Veoma sam srećan u Juventusu, kako sa klubom tako i sa načinom života. To je ono što sam i očekivao. Znao sam da je Juventus jedan od najvećih klubova u Evropi i Italiji", dodao je Morata, "Meč protiv Atletika biće jako težak u fantastičnom takmičenju. Znamo koliko su jaki, ali isto tkao želimo da obezbedimo maksimalni broj poena na Visente Kalderonu".

Morata se povredio po dolasku u Torino, ali je relativno brzo zalečio povredu kolena i u međuvremenu stigao do svog prvenca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: