Andrea Lekić od leta u Vardaru

Kapiten srpskih rukometašica Andreu Lekić od narednog leta će braniti boje skopskog Vardara.

Izvor: JT

Ponedeljak, 04.02.2013.

08:29

Default images

Lekićeva je još pre nekog vremena objavila da će napustiti mađarski Đer, a kao razlog odluke da se preseli u Makedoniju, zvanično četvrta igračica sveta istakla je želju da bude deo veoma ambicioznog projekta.

Posle mnogo razmišljanja u proteklom periodu, donela sam odluku vezanu za nastavak moje karijere. Sledeće sezone ću nastupati za Vardar iz Skoplja. Vizija, ozbiljnost i korektan odnos uprave kluba tokom pregovora, olakšali su mi donošenje odluke. Drago mi je što ću zajedno sa skupom veoma kvalitetnih igračica, biti deo jednog tako ambicioznog projekta. Za mene lično, takvo okruženje će svakako biti novi veliki izazov u karijeri i radujem mu se. Želja uprave Vardara je da se makedonski ženski rukomet vrati na staze staze uspeha nadam se da ćemo u tome zajedno uspeti“, istakla je Lekićeva.

Pored Lekićeve, ugovor sa skopskim timom potpisala je crnogorska reprezentativka Jovanka Radičević, dok je dan ranije to učinila i najbolja makedonska igračica Julija Nikolić. Narednih dana očekuje se još zanimljivih transfera u redove Vardara.

O planovima za sledeću sezonu pričaću više kada za to dodje vreme. Sada treba završiti započeto. Imam ogromnu želju i još veći motiv da sa saigračicama iz Đera ovu sezonu krunišem sa svim mogućim trofejima u našim rukama. Mislim da smo na pravom putu da to i ostvarimo“, naglasila je Lekićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: