Akinfejev teže povređen

Golman moskovskog CSKA i reprezentacije Rusije Igor Akinfejev najverovatnije će pauzirati šest meseci zbog povrede kolena.

Izvor: ÈŽ

Ponedeljak, 29.08.2011.

11:52

Default images

Akinfejev se povredio u prvenstvenoj utakmici protiv gradskog rivala Spartaka, kada se u 29. minutu sudario sa protivničkim napadačem Velitonom. Golman Rusije je posle toga iznet sa terena.

CSKA je saopštio da se najverovatnije radi o ozbiljnoj povredi ligamenata kolena, kakvu je Akinfejev već doživeo 2007. godine. Duel gradskih rivala završen je 2:2, a strelac drugog gola za CSKA bio je Zoran Tošić.

Selektor Rusije Dik Advokat za utakmice protiv Makedonije i Republike Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo umesto Akinfejeva pozvao je golmana Dinama iz Moskve Antona Šunjina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: