Ana Ivanović angažovala trenera

Srpska teniserka Ana Ivanović angažovala je britanskog stručnjaka Najdžela Sirsa za novog trenera.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 30.06.2011.

12:21

Default images

Sirs je do sada bio selektor britanske Fed kup reprezentacije i predsednik nacionalne ženske teniske asocijacije Velike Britanije (LTA).

Naša teniserka se odlučila na ovaj korak s ciljem da ponovo pokuša uspon na vrh svetskog tenisa. "Presrećna sam jer se već duže vremena divim Sirsu. Jedva čekam da počnemo da radimo", istakla je 18. teniserka sveta, koja je na Vimbldonu ove godine eliminisana u trećem kolu.

Sirs je na mestu predsednika LTA proveo pet godina i u tom periodu je pet britanskih teniserki uspelo da se probije medju prvih 100 na svetu, od kojih su dve ušle među 50, a dve mlade teniserke - Lora Robson i Heder Votson, osvojile su junorske gren slem titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: