Kaka rizikovao svoju karijeru na SP

Doktor koji je operisao fudbalera Real Madrida, Brazilca Kaku, rekao je da je on svojim ucešćem na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi rizikovao svoju karijeru.

Izvor: LB

Subota, 07.08.2010.

00:32

Default images

Doktor Mark Martens izjavio je za špansku ’Marku’ da je Kaka na Mundijalu igrao rovit, a da je povreda levog kolena potom postala nepodnošljivo bolna.

Bivši fudbaler Milana je u četvrtak operisao povređeno koleno, pa će zbog te intervencije pauzirati tri do četiri meseca.

Martens je dodao da je Kaka u nokaut fazi Svetskog prvenstva, u kojoj je Brazil igrao sa Čileom i Holandijom, osećao veliki bol i da bi ta povreda mogla da mu ugrozi karijeru da nije izvršena blagovremena artroskopija u Antverpenu.

Brazilac je 2009. godine prešao iz Milana u madridski Real, za koji je prošle sezone odigrao 22 meča i postigao osam golova. On je za reprezentaciju Brazila nastupio 82 puta, uz 27 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: