Galata – OFK Beograd (čet, 20.00h)

Fudbaleri OFK Beograda gostuju Galatasaraju u Istanbulu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Sreda, 28.07.2010.

13:26

Default images

„Romantičari“ su svesni uloge autsajdera u duelu sa slavnim turskim timom, ali mladi igrači Dejana Đurđevića žele da se dokažu.

„Svesni smo jačine i kvaliteta Galatasaraja. Nemamo presiju ali želimo pobedu. Naša deca imaće priliku da igraju protiv svojih uzora, Kjuela, Baroša, Elana“, istakao je trener Beograđana.

OFK je uz dosta muke preskočio prvu prepreku u Evropi, beloruski Torpedo Žodino minimalnom pobedom u gostima, ali Đurđević veruje da njegom tim može da priredi iznenađenje na „Ali Samo Jenu“.

„Moji klinci nemaju straha. Poštuju protivnika ali ga se ne plaše. Znamo kakva nas atmosfera čeka, ali nisu nepobedivi. O njima znamo ono onoliko koliko ih čine evropske fudbalske veličine“.

Ipak, OFK ima i većih problema od Galate.

„Neka oni razmišljaju o nama. Dosta nam je naših muka. Letos su nas napustila tri igrača na ključnim pozicijama, beka Lazića, veznog igrača Beljića i napadača Abubakara. Pojačao nas je samo Kecojević“, požalio se Đurđević.



Meč između Galatasaraja i OFK Beograda igra se u četvrtak od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: