Galešić novo pojačanje Partizana

Fudbaleri Partizana dobijaju u nedelju pojačanje iz slovenačke Gorice, ugovor treba da potpiše mladi reprezentativac BiH Goran Galešić, pišu "Novosti".

Izvor: AK

Subota, 19.06.2010.

23:43

Default images

Galešić ima 21 godinu, a igra u veznom redu. Najbolje se snalazi na poziciji levog krila, gde je srpskom prvaku neophodan još jedan igrač uz Aleksandra Davidova.

Galešić je u subotu bio na stadionu u Humskoj 1, dogovorio sve detalje vezane za transfer i u nedelju bi trebalo da potpiše ugovor za Partizan. U partizan su već stigli Radiša Ilić i Ivan Stevanović.

Mladi reprezentativac BiH je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, a od leta 2007. je član Gorice. U prošloj sezoni je odigrao 25 utakmica u ligi Slovenije i postigao sedam golova, uz četiri asistencije. Za selekciju BiH do 21. godine upisao je četiri nastupa.

Goran Galešić je pre nekoliko dana bio na korak od potpisivanja ugovora sa italijanskom Đenovom, ali ipak nije stavio potpis na ugovor.

Na meti Partizana bio je i drugi mladi reprezentativac BiH koji nastupa u Sloveniji, Emil Miljković, čije su igre takođe praćene, ali su "crno-beli" odustali od njegovog angažovanja.

Do kraja prelaznog roka očekuju se još dva dolaska u Humsku 1, igrači na pozicijama levog beka i špica, dok će mesto zadnjeg veznog skoro sigurno da popuni Letlani Madubanja, koji je došao iz Južne Afrike na probu.

Do odlaska Lamina Dijare u Emirate prepreka je još samo - viza. Tako kažu u Humskoj 1, pošto su se oni sve dogovorili sa Al Šababom oko pozajmice senegalskog napadača na godinu dana. "Crno-beli" će zaraditi oko milion evra za ovaj aranžman, a posle isteka pozajmice razgovaraće se o otkupu ugovora Dijare.

Zamena za Dijaru trebalo bi da stigne iz Libije. Delegacija Partizana će sredinom sledeće nedelje da otputuje u Tripoli na pregovore o kupovini Muhameda Zubije, hitronogog napadača ovog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: