Kristijano želi Kapela u Realu

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da bi želeo da selektor reprezentacije Engleske Fabio Kapelo ponovo postane trener ’kraljevskog’ kluba.

Izvor: MT

Nedelja, 18.04.2010.

11:29

Default images

"On je jedan od najboljih svetskih trenera. Osvojio je mnogo titula i sjajno radi sa reprezentacijom Engleske. Želeo bih da sarađujemo u Realu. Nikad se ne zna", rekao je Ronaldo. Real ove sezone ima loše rezultate sa Manuelom Pelegrinijem, pošto je eliminisan iz Lige šampiona, Kupa Španije i zaostaje četiri boda za prvoplasiranom Barselonom, ali uz utakmicu manje.

Očekuje se da će zbog toga uprava Reala na leto potražiti novog trenera.

Kapelo je u dva navrata vodio Real i oba puta osvajao šampionske titule.

Mediji spekulišu da bi napadač Mančester Junajteda Vejn Runi mogao na leto da pređe u Real, ali Ronaldo je rekao da ne očekuje da će mu se bivši saigrač pridružiti na Santjago Bernabeuu.

"Ostao sam prijatelj sa Vejnom, Riom Ferdinandom i Nemanjom Vidićem. Runi je srećan u Junajtedu i ako Real pokuša da ga angažuje, mislim da neće pristati", rekao je portugalski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: