Raduljica: "Reprezentacija pomogla"

Centar FMP Železnika Miroslav Raduljica zadovoljan je igrama u tekućoj sezoni i ističe i da je za to zaslužno leto provedeno sa reprezentacijom Srbije.

Izvor: S O

Sreda, 07.04.2010.

17:31

Default images

“Ne mogu ni na šta da se požalim, možda je taj iskorak trebalo da se desi ranije, ali nikada nije kasno. Mnogo mi je u svemu tome pomogla reprezentacija. S ponosom sam nosio dres Srbije, veoma cenim sve što sam u to okruženju naučio i veliko poštovanje imam prema radu trenera Kesara i selektora Ivkovića. Lično sam zadovoljan sezonom", kaže Raduljica.

Inostrani klubovi i iskusni treneri pokazali su previše interesovanja za vas u poslednje vreme. Kako je nositi se sa takvim teretom slave?

"Nije teško. Kada znate ko ste, gde ste i kakvi ste, a naročito šta u životu hoćete lako je. Naravno da mi je sve to imponovalo. Kome komplimenti ne prijaju, a njihovi pozitivni kometari se valjda svrstavaju u komplimente", kaže Raduljica, a prenosi portal kosarka.rs.

Sada je na red došla Superliga – poslednji popravni ispit ekipe iz Železnika i poslednje takmičenje koje će centar odigrati u dresu FMP-u.

"Ne mogu reći da sam zadovoljan i timskom sezonom. Mogli smo mnogo bolje jer imamo kvalitet i zbog toga mi je žao. Priveli smo sezonu kraju i imam pravo da se nadam da još ima šanse da pokažemo šta znamo. Uradićemo sve da budemo među četiri ekipe u domaćem prvenstvu i time obezbedimo mesto u NLB ligi sledeće sezone". Zvezda je prvi protivnik, kao na početku sezone u regionalnom takmičenju. Kakve su vam šanse?

"Nemojte nekoga da zavaravaju problemi u kojima se Zvezda našla. Opasni su oni bez obzira na to šta im se dešava. Imaju mnogo dobrih igrača koji umeju da igraju pod pritiskom, a još kad im inat proradi nikako ih ne bi trebalo potceniti".

Raduljica još ne zna gde će nastaviti karijeru

"To unapred ne može da se zna. Naročito neko poput neme koji je ekstremno vezan za Srbiju, ovdašnji mentalitet, način života i sve što potiče iz nje. Negde gde je toplo. Produžila se ova zima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: