NLB: Partizan - Helios, 19:30h

Košarkaši Partizana u okviru 16. kola NLB lige u subotu dočekuju ekipu slovenačkog Heliosa.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 15.01.2010.

23:05

Default images

‘Crno-beli’ su se sa Slovencima već sastali u trećem kolu i tada je u Domžalama bilo 73:67 za Partizan. Partizan trenutno ima deset pobeda i pet poraza i deli drugu poziciju sa Olimpijom, dok je Helios 13. sa skorom 4-11. Meč se igra u hali ‘Pionir’ u subotu od 19:30 časova uz direktan prenos na sajtu “KK Partizan live”.

Vujošević je u prethodnom meču Partizana, na gostovanju Olimpijakosu, dao priliku mlađim igračima, što bi moglo da se očekuje i na susretu sa Heliosom.

Gostovanje Olimpijakosu sam shvatio kao priliku da se pruži šansa mlađim igračima, da vidimo koliko su oni u ovom momentu spremni za nivo takmičenja kakav je u Evroligi. Šta je sve potrebno da rade da bi napredovali i postali igrači za ovakva takmičenja. Napravili smo idealan uspeh u jednoj jako teškoj grupi. Uspeli smo svoje protivnike da dobijemo makar jednom, igrajući sa novim mladim timom plasirali smo se među 16 najboljih”, istakao je Vujošević.

Dušan Kecman nije želeo da potceni svog protivnika.

Helios je ekipa koju niko nije lako pobedio. Sigurno je da u Beograd ne dolaze bez motiva i da će pokušati da iskoriste naš umor i prirede iznenađenje. Svesni smo toga da ni jedna pobeda ne može da se izbori ukoliko nismo angažovani makar jednako kao i protivnik. Zato ćemo se i ovom prilikom truditi da budemo na maksimalnom nivou”, rekao je Kecman.

Partizan će na meču sa Heliosom sigurno biti bez Aleksa Marića, najboljeg igrača regularnog dela sezone Evrolige.

Meč se igra u subotu od 19:30h u hali ‘Pionir’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: