Igrači Cibone prete štrajkom

Košarkaši Cibone najavili su da neće otputovati na utakmicu NLB lige protiv Bosne ukoiliko im u toku ove sedmice ne bude isplaćen bar deo dugovanja.

Izvor: B92

Utorak, 10.11.2009.

18:53

Default images

Kapiten tima Marin Rozić to nije želeo da komentariše, rekavši da će o protestu igrača govoriti posle sutrašnje utakmice u Evroligi protiv Žalgirisa. "Za sada nemam komentar. Sutra, nakon utakmice protiv Žalgirisa, reći ću kakav je stav igrača", rekao je Rozić.

"Bilo bi neuporedivo lakše igrati i pripremati se da nema tih dugova. Smatram, ipak, da se po rezultatima u NLB ligi može videti da igrači daju sve od sebe, uprkos tome što ne dobijaju plate", rekao je Rozić.

Kapiten Cibone je najavio da uprkos svemu očekuje da će uprava kluba uspeti da reši probleme i da će igrači ubuduće moći da se posvete samo treninzima i utakmicama.

"Sutra igramo najvažniju utakmicu u Evroligi i u slučaju pobede zadržavamo šanse za plasman medju 16 najboljih. Zbog toga se sada moramo koncentrisati samo na duel protiv Žalgirisa", rekao je Rozić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: