"Agrobanka" i FSS u Kovilovu

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2009.

14:51

Default images

Agrobanka, zvanična banka FSS, fudbalerima i stručnom štabu reprezentacije Srbije uručila je svoje platne kartice, čime je i zvanično počela da ostvaruje obaveze iz sponzorskog ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije. Potpisivanjem dvoipogodišnjeg ugovora, u ponedeljak, Agrobanka se obavezala da pruži srpskoj reprezentaciji finansijsku podršku u iznosu od 750.000 evra.

Ugovore su potpisali predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić i prvi čovek FSS Tomislav Karadžić. Prema odredbama ugovora, Agrobanka će Fudbalski savez Srbije godišnje sponzorisati sa 300.000 evra.

Prema propisima Međunarodne fudbalske federacije i Evropske fudbalske unije naša nacionalna fudbalska organizacija mora da ima saradnju najmanje sa dve-tri banke. U narednom periodu ćemo razgovarati o potpisivanju sponzorskih ugovora i sa drugom bankom, ali u ovom trenutku ne znamo koja će to biti“, rekao Karadžić.

Antonić je rekao da je Agrobanka, koja postoji već 80 godina, u Fudbalskom savezu Srbije prepoznala pravog partnera.

Agrobanka je u fudbalskoj organizaciji prepoznala želju da učini nešto na afirmaciji celokupne nacije i zboga se uključila u taj posao. Naša banka postoji 80 godina i s obzirom na dugu istoriju fudbala procenili smo da smo pravi partneri za saradnju“, rekao je Antonić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: