'Jug' i 'Sever' za Francuze - 700

Fudbalski savez Srbije preduzeo je opsežne mere za organizaciju predstojeće kvalifikacione utakmice sa reprezentacijom Francuske,

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 19.08.2009.

14:37

Default images

o čemu svedoči i činejnica da je štampan manji broj karata od kapaciteta stadiona Crvene zvezde. Prema rečima generalnog sekretara FSS Zorana Lakovića za meč protiv Francuske štampno je 48.406 ulaznica, što je za tri hiljade manje od punog kapaciteta stadiona. To je, kako je naveo, učinjeno da bi se obezbedila veća konfornost i bezbednost publike.

Najskuplje ulaznice, kako je saopštio Laković, za centralni deo zapadne tribine iznosiće 2.500 dinara, a bokovi te tribine po 2.000. Centralni deo istočne tribineće koštati 2.000, a bokovi po 1.500 dinara, dok će ulaznice za "sever" i "jug" stajati 700 dinara.
Beta
"Ove cene ulaznica su određene na osnovu pariteta koje su važili kada je naša reprezentacija igrala protiv Portugalije. Gotovo polovina stadiona ili više će biti prodavana po popularnoj ceni, a za nas je važno da i one budu dostupne svim građanima Srbije", rekao je Laković.

Prema njegovoj informaciji publika će do ulaznica moći da dodje na četiri načina -preko kol centra, interneta, u poslovnim jedinicama auto prevoznika Lasta i direktnom kupovinom na stadionu Crvene zvezde.

"Do sada je trebovano više od 5.000 karata putem Interneta i kol centara i to su uglavnom rezervisana najskuplja mesta. Za ovaj duel vlada veliko interesovanje i sigurni smo da će stadion biti pun", naglasio je Laković.

Komesar za bezbednost FSS Milivoj Mirkov objasnio je novi sistem ulaska i prilazima stadiona. Prema rečima Mirkova prvi put će se na prilazu stadiona postaviti zaštitna ograda, a putem letka gledaoci će biti upoznati i načinom na koji treba da se ponašaju prilikom dolaska na stadion.

"Osnovna ideja je da napravimo što bezbedniji prilaz stadionima i što brži prolaz. Zato smo i organizovali sve to i nadam se da će publika ovoga puta slediti nasa upustva i sedeti na mestima koja su im označena na ulaznicama, pošto se time izbegava stvaranje nepotrebnih gužvi", izjavio je Mirkov.

Prodaja ulaznica na stadionu Crvene zvezde počeće 31. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: