Juri Žirkov prešao u Čelsi

Fudbalski klub Čelsi angažovao je svoje prvo zvučno pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je potpisao ugovor sa igračem moskovskog CSKA Jurijem Žirkovim.

Izvor: B92, Goal

Ponedeljak, 06.07.2009.

12:37

Default images

Trener Čelsija Karlo Ančeloti potvrdio je da je ruski internacionalac potpisao u govor sa tim klubom. Veruje se da je transfer Žirkova koštao Čelsi 18 miliona funti. Žirkov je za moskovski klub odigrao 139 utakmica i postigao 15 golova,a 25-godišnji je bio i među kandidatima za prošlogodišnju Zlatnu loptu i jedan je od najperspektivnijih igrača na levoj strani.

Žirkov je takođe blistao i na internacionalnoj sceni pošto je na prošlogodišnjem EP uz Andreja Aršavina pružio odlične igre. On će u klubu sa Stamford Bridža pojačati konkurenciju na levoj strani gde igraju Ešli Kol i Floren Maluda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: