Čavić treći na 50m delfin

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je treće mesto na 50m delfin na međunarodnom mitingu u Barseloni.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Nedelja, 07.06.2009.

12:44

Default images

Čavić je deonicu preplivao za 23,69 sekundi i tako zauzeo treću poziciju iza Australijanca Endrjua Loterštajna (23,36s) i svetskog rekordera, Španca Rafaela Munjoza Pereza (23,37s). Čavić se u nedelju takmiči u njegovoj glavnoj disciplini, 100 metara delfin, a glavni rivali će mu ponovo biti Loterštajn i Perez.

Menadžer Milorada Čavića Petar Popović razgovarao je sa srpskim reprezentativcem neposledno posle trke.

"Rekao mi je da je zadovoljan rezultatom. Poznato je da se nalazi u punom trenažnom procesu i vreme u ovom periodu nije toliko važno. Za njega je bitno da je uz najbolje svetske plivače i da ima uvid u kakvoj su oni formi. Do Svetskog prvenstva u Rimu ima još mnogo vremena i siguran sam da će Čavić biti najbolji kada je najpotrebnije", rekao je Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: