Utorak, 21.04.2009.

21:45

Hemofarm ubedljiv u Čačku

Ekipa vršačkog Hemofarma ubedljivo je savladala Borac u Čačku rezultatom 91:66 u trećem kolu Superlige.

Izvor: B92

Default images

’Farmaceuti’ su prvi na tabeli B grupe sa skorom 3-0. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Milan Mačvan sa 21 poenom, Milivoje Božović ubacio je 20 (10-10 za dva), a Bojan Krstović 14. Ivan Žigeranović dao je 17 poena za Čačane, baš kao i Milovan Marić. Borcu je ovo treći poraz.

Domaći tim uspevao je da održi rezultatsku ravnotežu u prvom poluvremenu, ali su Vrščani u drugom delu igre bili bolji rival i zasluženo su stigli do nove pobede.

Borac u četvrtoj rundi dočekuje Crvenu zvezdu, a Hemofarm gostuje Lajonsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: