Nedelja, 29.03.2009.

19:55

Poraz Ivanovićeve u trećem kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u trećem kolu turnira u Majamiju od Mađarice Agneš Savaj rezultatom 6:4, 4:6, 6:1.

Izvor: B92

Default images

Meč je trajao skoro dva sata, a Savajeva će u osmini finala igrati Viktorijom Azarenkom, koja je savladala Anu Čakvetadze 6:1, 6:4. Mađarica je trijumfom izjednačila međusobni skor sa Ivanovićevom na 1-1. Jedino pozitivno u Aninom porazu jeste što neće izgubiti poene jer je i prošle sezone ispala u trećoj rundi, od Lindzi Devenport.

U prvih pet gemova dogodila su se četiri brejka, a servis generalno nije služio nijednu teniserku (nijedan as na meču, deset duplih grešaka). U desetom gemu prvog seta Savajeva je došla do dve uzastopne set lopte. Ivanovićeva je obe anulirala, došla i do prednosti, ali je ipak izgubila taj gem, ujedno i set.

Srpkinja je ključni brejk u drugom setu napravila u sedmom gemu i uspela je da izjednači na 1-1 u setovima. Ipak, 20-godišnja Mađarica, trenutno 25. na WTA listi, mnogo je bolje odigrala odlučujući set i prepustila rivalki samo jedan gem.

Pobednici turnira u Majamiju pripašće 1000 WTA bodova i 700 hiljada dolara. Titulu brani Serena Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: