Rajković: Očekivali smo pobedu

Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković rekao je da je njegova ekipa očekivala pobedu u današnjem 148. ’večitom’ derbiju protiv Partizana.

Izvor: JT

Subota, 25.04.2015.

23:59

Default images
Starsportphoto

Taj duel je završen bez golova, pa su ’crno-beli’ zadržali pet bodova prednosti u odnosu na aktuelnog šampiona u borbi za titulu šest kola pre kraja.

Uprkos tome, mladi golman ističe da borba za titulu još nije gotova.

Očekivali smo pobedu, išli smo na pobedu ali tako se namestilo. Još nista nije gotovo, ima još još šest kola do kraja. Verujem u ovu ekipu“, rekao je Rajković novinarima posle utakmice.

Rajković je istakao da je Partizan kontrolisao utakmicu zahvaljujući svom iskustvu, ali da je na njemu i saigračima da brzo zaborave derbi.

Bila je čudna utakmica, oni su držali više loptu u nogama jer imaju više iskusnijih igrača od nas. Okrećemo se novom kolu i moramo da pobedimo u sredu Donji Srem. Nije nam lako jer nismo pobedili, značila bi nam mnogo tri boda, ali nadam se da će biti bolje u sredu“, rekao je Rajković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: