Navijači promenili Bejlov pristup

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl promenio je svoj pristup na terenu otkako su navijači počeli da mu zvižde, pokazuju novi statistički podaci.

Izvor: JT

Sreda, 04.03.2015.

15:35

Default images
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Velšanin se našao na udaru navijača više puta ove sezone zato što je nije dovoljno proigravao svoje saigrače, a to je posebno bilo vidljivo na utakmicama sa Espanjolom i Sosijedadom.

Od meča sa Sosijedadom 31. januara, Bejl je znatno smanjio broj svoj šuteva na gol. Pre te utakmice, velški reprezentativac je šutirao na gol na svaka 22,9 minuta, što dovodi do broja od 155 šuteva za 3.542 minuta.

Međutim, u poslednjih pet nedelja, Bejl je imao samo 12 šuteva na pet utakmica u Primeri, odnosno na svakih 37,5 minuta.

Zbog njegovog ponašanja, mediji su Bejla više puta napali da je sebičan, što se posebno videlo u duelu sa Sosijedadom. On je tada preuzeo loptu upućenu Hamesu Rodrigesu od strane Karima Benzeme, ali je šutirao široko povred gole.

Ipak, iako brojevi nagoveštavaju da je Bejl bio manje sebičan od tog dana, isto tako govore da je bio manje efikasan. Bejl je postigao tri gola i imao dve asistencije na pet utakmica za Real u januaru, ali nije upisao nijedan pogodak, niti asistenciju na pet utakmica Primere i jednoj u Ligi šampiona od tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: