Bobi: Reprezentacija? Biće mi čast

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je gostujući u Sportskom pregledu B92 da će mu biti čast ako dobije poziv Aleksandra Đorđevića za reprezentaciju.

Izvor: JT

Subota, 20.12.2014.

16:50

Default images

Marjanović je bez sumnje obeležio dosadašnji deo sezone, pošto je ubedljivo osvojio titulu najkorisnijeg igrača Evrolige, a predvodio je ’crveno-bele’ do Top16 faze elitnog takmičenja i niza od 12 trijumfa u ABA ligi.

Čast je igrati za reprezentaciju. Kao mali sam pratio sve utakmice naše reprezentacije i ako poziv stigne, biće mi čast“, istakao je Marjanović.

Košarkaš Zvezde je istakao da titulu najkorisnijeg igrača nije zaslužio samo on, već i svi njegovi saigrači, jer su pokazali da su pravi tim.

Drago mi je zbog nagrade, ali kao tim imamo odličnu hemiju, a iz dobrog tima je proizišla ova nagrada. Pomažemo jedan drugome, pravi smo tim, gradili smo se od prošle godine. Jesmo mladi, ali smo pokazali da sve zahteve možemo da ispunimo na terenu“, naglasio je centar ’crveno-belih’.

U Top16 fazi Marjanovića i saigrače očekuju susreti sa pravim gigantima, a rivali će im biti Real Madrid, Barselona, Makabi, Panatinaikos, Galatasaraj, Žalgiris i Alba.

Čekaju nas susreti sa pet osvajača Evrolige, odlična grupa, moraćemo dosta da se oznojimo. Možemo protiv svakoga, nema opuštanja, a već smo se pokazali. Real nije slabiji od Olimpijakosa“, naglasio je Marjanović.

Marjanović je i prošle sezone odigrao sjajno u dresu Zvezde, ali je od tada dosta napredovao, a za to je zaslužan naporan rad.

Čovek sam koji voli da radi, sa svakim trenerom sam mnogo radio. Sve se sklapalo i to se sada vidi na terenu“, naglasio je Marjanović, „Pokazali smo i da smo tim mnogo napredovali od prošle sezone. To se vidi i u tome što smo ušli u Top16 fazu, a u ABA ligi ne znamo za poraz“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: