LŠ: Poraz Radničkog od Spartaka

Vaterpolisti Radničkog pretrpeli su drugi poraz na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona, pošto su u Marseju izgubili od Spartaka Volgograda sa 12:10.

Izvor: JT

Subota, 27.09.2014.

22:50

Default images

Kragujevčani su još ranije obezbedili plasman u drugu fazu kvalifikacija za elitno takmičenje, pošto od šest ekipa pet iz Marseja idu dalje.

Vicešampion Srbije trenutno drži treće mesto na tabeli sa šest bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Marsej.

U poslednjem kolu, Kragujevčani igraju sa napuljskim Posilipom, u nedelju od 11 časova. Posilipo trenutno ima tri boda na petoj poziciji. Prvu poziciju dele mađarski OSC i Spartak Volgograd sa po deset bodova, dok poslednjeplasirani Ligamuš nije osvojio nijedan poen.

U redovima Radničkog u porazu od Spartaka dvostruki strelci su bili Boris Popović, Nikola Dedović, Marko Ćuk i Marko Petković. Kod pobednika je prednjačio Pavel Kalturin sa četiri gola.

Spartak je već na početku stekao prednost od tri gola i tu prednost je kontrolisao tokom celog meča. U nastavku susreta, Kragujevčani su bili ravnopravni ruskom timu, ali nisu uspeli da nadoknade taj zaostatak. U nekoliko navrata su prilazili na dva gola zaostatka, a tom razlikom je i završen susret.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: