"Želim na teren protiv Čelsija"

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž izjavio je da veruje da će biti spreman za možda i odlučujući derbi u Premijer ligi protiv svog bivšeg kluba Čelsija.

Izvor:

Četvrtak, 24.04.2014.

13:12

Default images

"Nadam se da ću se vratiti na teren ovog vikenda. Još ne znam da li ću zaigrati, ali bih svakako voleo to Ako postignem gol, zaista ne znam kako ću reagovati. Želeo bih da svojim ponašanjem ukažem poštovanje svom bivšem klubu", rekao je Staridž.

Njegov timski kolega Džordan Henderson rekao je da Liverpulu predstoje veoma teške utakmice i dodao da se nada da će Stardiž biti spreman da pomogne saigračima.

"Danijel je veoma važan igrač za nas. Nadam se da će biti spreman za duel sa Čelsijem. Očekuju nas teške utakmice u borbi za titulu, i mi moramo ostati maksimalno fokusirani. U dobroj smo poziciji, ali ništa još nije gotovo", rekao je Henderson za britanske medije.

Liverpul je trenutno lider u engleskoj Premijer ligi, a tri kola pre kraja šampionata ima pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čelsi i šest u odnosu na Mančester siti, koji je treći, sa utakmicom manje u odnosu na dva prvoplasirana tima.

Jedna od najvažnijih utakmica u finišu engleskog šampionata, između Liverpula i Čelsija, odigraće se u nedelju na "Enfildu" sa početkom u 15.05.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: