Nasri: Mislim da Azar dolazi u Siti

Fudbaler Mančester Sitija Samir Nasri izjavio je da veruje da će Belgijanac Eden Azar ignorisati ponudu Junajteda i preći u redove ’građana’ ovog leta.

Izvor: JT

Četvrtak, 17.05.2012.

10:16

Default images

Nasri se prošle godine našao u sličnoj situaciji kao igrač Arsenala i odlučio je da pređe u Siti, sa kojim je osvojio titulu u Premijer ligi u tek završenoj sezoni.

Azar je već ove nedelje rekao da će se preseliti u Mančester, ali nije otkrio da li u crveni ili plavi deo grada, a sigurno je da će gradski rivali voditi veliku bitku da ga privole na svoju stranu.

Mislim da će Azar doći u Siti. Već imamo jednog Belgijanca u timu, Vensana Kompanija“, rekao je Nasri, „On je mlad i talentovan igrač, a Junajted već ima dosta igrača na njegovoj poziciji. Bio sam u sličnoj situaciji prošle godine i izabrao sam Siti i ne žalim“.

Nasri je otkrio da mu je Patrik Vijera pomogao u donošenju odluke prošlog leta i da ga je Roberto Mančini zvao svakog dana da bi ga naterao da pređe u Siti. Francuz je istakao da ga je prema ’građanima’ privukla prilika da bude deo istorije time što bi pomogao Sitiju da osvoji prvu titulu posle više od 40 godina.

Razmišljao sam nekoliko meseci pre nego što sam doneo odluku sa svojim roditeljima i savetnicima“, istakao je Francuz, „Patrikov argument je bio da je Junajted navikao da osvaja sve. Prošle godine su osvojili Premijer ligu i igrali u finalu Lige šampiona i rekao mu je da ako potpišem za njih i ne budem igrao dobro, to neće biti dobro za mene. S druge strane, Siti je klub koji se gradi, koji je pametno dovodio igrače kao što su Serhio Aguero, i ako osvoji titulu, ja ću biti deo istorije“.

Nasri se, ipak, nije mnogo istakao tokom sezone u kojoj je Siti došao do treće titule u istoriji, pošto je postigao samo šest golova u svim takmičenjima, u poređenju sa 15 pogodaka, koliko je upisao prošle godine za Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: