Košarkaš doživeo moždani udar

Američki košarkaš Ejdžin Malaki Moje koji igra za nemačku ekipu Frankfurt Skajlajners doživeo je moždani udar nakon povrede za vreme treninga.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.11.2010.

16:06

Default images

Dvadesetosmogodišnji bivši igrač Univerziteta Indijane sudario se u ponedeljak tokom treninga sa saigračem, da bi sledećeg dana zbog mučnine bio hitno prebačen u bolnicu.

"Moje je doživeo moždani udar i do danas je bio u odeljenju intenzivne nege", rekao je u četvrtak potrparol kluba Tomas Navrat i dodao da će Moje ostati do daljnjeg u bolnici.

Moje koji je ove sezone prosečno po utakmici beležio 10,6 poena i 6,2 skoka, igrao je prošle godine u Finskoj, a prethodno tri godine branio je boje nemačkog kluab Valter Tajgers Tibingena.

Frankfurt trenutno zauzima drugo mesto u šampionatu Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: