Petak, 05.12.2008.

18:28

Vojvodina - Helios (subota, 20.15h)

Košarkaši Vojvodine Srbijagas igraju u subotu meč 11. kola NLB lige sa Heliosom u maloj sali SPENS-a.

Izvor: Saša Ozmo

Default images

Novi trener Milan Minić istovremeno ističe važnost utakmice i ’spušta loptu’.„Predstoji nam bitan meč, ali nije sa predznakom „pitanje života ili smrti”. Imao sam sa ekipom sedam treninga, radili smo veoma dobro. Igra se lagano razvija, ali je glavno pitanje koliko će od urađenog moji izabranici prikazati na parketu. Zadovoljan sam radom, ali je još rano predviđati bilo šta. Vreme je jedan od ključnih faktora“.

Minić je na klupi Novosađana zamenio Zorana Sretenovića, a debitovao je prošlog vikenda u duelu sa Partizanom. (51:82).

„Naš protivnik ima prepoznatljiv stil igre koji forsira svih 40 minuta. Brzi su u tranziciji, a dobri su u skoku u napadu. Upravo našim napadom moramo da onemogućimo njihove kontre i da zaustavimo njihove dobre šutere. Kompletni smo, iako je Popović imao malih problema“

Krilni centar Marko Jovanović ističe smirenost kao jedan od glavnih faktora eventulane pobede.

„Ovo je za nas ključni ovosezonski meč. Helios nam je svima dobro poznat. Gosti igraju na granici faula. Ne smemo da im dozvolimo da nametnu ritam, takođe moramo da izbegnemo kontakt pod košem“.

Meč polinje u 20.15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: