Vučević: Jednog dana u Zvezdi

Centar Orlanda Nikola Vučević poznat je kao veliki navijač Crvene zvezde, a za 'Dnevne novine' otkrio je da mu je velika želja da zaigra za crveno-bele.

Izvor:

Utorak, 20.01.2015.

18:39

Default images
crvenazvezda.rs

"Svako ko je odrastao na našim prostorima gaji simpatije prema Crvenoj zvezdi ili Partizanu. Voleo bih jednog dana, kada dođe trenutak za to, da nosim dres Crvene zvezde. To je poseban osećaj za mene“, rekao je Nikola Vučević u intervjuu za crnogorske dnevne novine 'Dnevne novine'.,

Centar Medžika, koji sa prosekom od 18 poena i 11 skokova spada u jednog od najboljih 'teškaša' u NBA ligi, bio je prošle godine u Beogradu, kada je iskoristio priliku da poseti Marakanu. Prilikom posete, upoznao sa fudbalerima i stručnim štabom Crvene zvezde, a Miloš Ninković mu je poklonio dres sa njegovim imenom i uručio majicu Delija.

"Pratim i volim Zvezdu otkad znam za sebe. Rođen sam 1990. godine, i imao sam svega jednu godinu kada je Crvena zvezda postigla najveće uspehe u svojoj istoriji, pa naravno nemam u sećanju taj period, ali jedna od omiljenih utakmica kojoj sam prisustvovao je ona protiv Rome, kada smo slavili golovima Nikole Žigića. Njega sam uvek voleo da gledam, možda zbog toga što sam i sam bio dosta visok, i sama njegova pojava na terenu, okruženog nižim igračima mi je bila čudna i zanimljiva", rekao je tada Vučević

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: