Aškrabić ostaje u Refleksu

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 16.10.2003.

19:31

Default images

Košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Ognjen Aškrabić ostaće u Refleksu. Sportski direktor Refleksa Ratko Radovanović rekao je u četvrtak agenciji Beta da će reprezentativac SCG i ove sezone braniti boje kluba iz predgrađa Beograda.

"On je igrač pod ugovorom, a mi smo mu dozvolili da ode u NBA na probu. Tamo je zadovoljio, ali nisu mogli da mu garantuju 20-25 minuta po meču, koliko je tražio. Ostaće sa nama još godinu dana," rekao je Radovanović.

On je dodao da je tim sada mnogo jači, pošto je juče došao centar Fred Kimani sa Jamajke, i da ekipa sada može da ide na titulu.

Trener Vlade Đurović rekao je Beti da ostanak Aškrabića u klubu svima mnogo znači.

"Ognjen je naš kapiten i najbolji igrač, ne treba posebno naglašavati koliko nam znači. Potreban nam je, međutim, još jedan visoki igrač, pošto Milan Majstorović nema pravo nastupa u domaćoj ligi", kazao je Djurović.

Šef stručnog štaba Refleksa istakao je, međutim, da još nije sasvim siguran da li će Aškrabić ostati u Beogradu.

"On kaže da još ima neke šanse, a ja se slažem sa svime što uradi", dodao je on.

Aškrabić nije bio dostupan za komentar. Međutim, njegov agent Dragan Delić potvrdio je da su šanse da reprezentativac SCG zaigra u NBA ove sezone minimalne. Delić je za B92 rekao da su klubovi Refleks Železnik i Denver Nagits i igrač sklopili džentlmenski sporazum, po kojem će igrač ovu sezonu provesti u našem klubu, a sledećeg leta otići u Kolorado.Refleks u subotu u četvrtom kolu Jadranske lige dočekuje Zagreb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: