Apatinska Pivara ostaje uz Zvezdu?

Izvor: B92, Sportski žurnal

Sreda, 17.05.2006.

17:52

Default images

U saopštenju petorice članova Upravnog odbora Crvene zvezde, koji definitivno najavljuju prekid saradnje i pet uglednih kompanija sa osvajačem „duple krune” potkrala se sasvim slučajno i jedna greška,prenosi "Sportski Žurnal"

Rade Svilar, kako navodi ovaj sportski dnevnik,, jedan od potpisnika proglasa nije bio u mogućnosti da se izjašnjava o svom slučaju, o čemu su podrobno pisale sve novine, jer se već deset dana nalazi u Južnoafričkoj Republici. Šta više, prošlog četvrtka je doživeo infarkt u Johanezburgu, gde je i operisan, a i dalje se nalazi u bolnici.

Ako Svilar, zaista, napusti UO, to ne znači da će Apatinska pivara otkazati učešće, jer ne samo što više nije na njenom čelu, nego što i strani vlasnici žele da i dalje budu sponzor Crvene zvezde.

Priča o odlasku sponzora poprima sasvim drugu dimenziju, ako se ima na umu da su kompanije, koje napustaju Zvezdu, obećale da će investirati tri miliona evra, a uplatile su samo oko 250.000!? Da je ispoštovan dogovor, bez obzira na razne pritiske, šampion možda ne bi bili primoran da proda Vladimira Stojkovića, a svakako bi bio pošteđen brukanja u slučaju kašnjenja isplata Zemunu. Na stranu što su odlazeći članovi UO na početku saradnje isticali da se neće mešati u stručni deo, odlazak i dolazak igrača. Mnogima se pred napad na Ligu šampiona, naravno, ne sviđa prodaja najperspektivnijeg golmana, ponavlja se neko prošlo vreme, ali drugog izlaza, u očajnoj finansijskoj situaciji izgleda nije bilo, jer sponzori nisu previše izdašni, a dugovi stežu „omču oko vrata”. Igrači moraju od nečega da dobiju obećane nagrade za odlične rezultate u minuloj sezoni,prenosi "Žurnal"

Bilo kako bilo, Zvezda je ostala bez nekoliko članova i sponzora, među njima i kompanije „Delta”, označene kao najvećeg.Ostaje da se vidi  šta će biti sa potpisanim ugovorima, odnosno hoće li odlazeći sponzori do kraja ispuniti obaveze. Otvara se pitanje i „Najkija”, koji je trebalo da oblači crveno-bele u naredne tri sezone, jer se nalazi pod kontrolom „Delte”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: